Ristorante La Tavola

In februari zijn de franchise-ondernemers van La Tavola Aad Brouwer* en Cor Boonstra in Toscane geweest om de fijne kneepjes van de Italiaanse keuken onder de knie te krijgen.

Aad en Cor zijn ondernemers die naar Florence zijn gegaan om de Italiaanse keuken te ontdekken. Een reis die ik in Italië heb mogen meemaken met deze twee Italiaanse “pizzaioli”.

Met Aad en Cor

Van pizza maken in restaurant ZeroZero in Florence naar een bezoek brengen aan de pecorino kaasfabriek Fattoria Pianporcino in Pienza.

De eigenaar van restaurant Pizzeria00, Massimo, oftewel “Massi,” leerde het team van La Tavola hoe ze zelf de beste pizza kunnen maken. Bravi!

Pizzeria00 in Florence

Lunch bij Pianporcino in Pienza

Cantina Gattavecchi

Filmopnames en wijnproeverij bij Cantina Gattavecchi in Montepulciano. De wijnmaker Luca Gattavecchi was onze gastheer.

Opening pizzeria

Ik heb het van dichtbij mogen meemaken. Wat een team! En nu is het echt zo ver. Op 21 mei 2016 is de opening van Ristorante La Tavola in de Valeriusstraat 81 in Den Haag.

Ristorante La Tavola biedt mooie, en eerlijke Italiaanse antipasti, pizza’s, pasta’s, dolci e… altro. De opening in Den Haag is een eerste stap in de uitbreiding van de franchiseketen La Tavola in de regio Den Haag en de rest van Nederland.

De openingstijden van La Tavola zijn van dinsdag tot en met zondag van 16.00 -22.00 uur.

In bocca al lupo!

En tot binnenkort in Den Haag voor een overheerlijke pizza made by La Tavola.

Pizza La Tavola

Pizza maken

Hier een kijkje achter de schermen van jullie verblijf in Toscane. We hebben van jullie genoten.

A presto.

Aad de pizzabakker

Cor de pizzabakker

Lunch met Aad en Cor bij il Tartufo in Delft

Reviews

“Heerlijk geluncht! Enorm attente en vriendelijke bediening en zalig eten in een goede sfeer. Wij komen zeker nog eens terug!”

“Super restaurant. Heerlijk gegeten. Carpaccio om je vingers bij af te likken. Het hoofdgerecht steak…. subliem en als toetje de panna cotta HEERLIJK! Kortom SUPER en ik zou het je zeker aanraden.”

*Helaas werkt Aad Brouwer niet meer in het team van La Tavola.