SolfyRun

Solfyrun is zo ontstaan uit een vriendengroepje : Mirco, Rosita, Gianfranco en ik. We hebben wat gemeen met elkaar, en dat is hardlopen!

SolfyRun

En niet zo’n klein beetje ook. Graag trainen we met elkaar, we volgen schema’s, maar naast het hardlopen houden we ook van lekker eten en drinken.

Nu bereid ik me voor op de marathon van Amsterdam. Mirco en Rosita gaan in oktober de marathon van Chicago lopen, en Gianfranco… die is de snelste van ons allemaal.

In Ferrara heeft hij een geweldige (marathon) tijd neergezet : 2:46,18. Chapeau!

Het gaat niet alleen om presteren bij ons. Gezelligheid staat bovenaan, en daarnaast vinden we hardlopen fantastisch. Zeker de trainingen van Fulvio Massini in Florence vinden we erg leuk.

Training holiday

Deze zomer ga ik op trainingskamp op Isola d’Elba. Een week lang hardlopen op het prachtige eiland Elba. Daar kijk ik naar uit. Heerlijk trainen met andere hardlopers.

Het is een vakantie voor iedereen. Ook al ben je geen topper, het gaat om plezier hebben, en daarbij beoefen je met elkaar dezelfde passie.

Chianti Classico Marathon

Op 5 juni jl. was de Chianti Classico Marathon. Ik heb deelgenomen aan de halve marathon. Er waren 3 parcours: de marathon; de halve marathon; en de 10 km.

De route van de halve marathon startte in Panzano en finishte in Mercatale. Het was een trail, wat betekent, rennen op onverharde wegen langs de wijnvelden in de prachtige Chianti streek.

Chianti Classico Marathon

Mijn moeder was een paar dagen bij mij, en ik vond het fijn dat ze erbij was. Ik vertel haar regelmatig over mijn hardloopervaringen, maar als je moeder in Toscane bij de finish staat, en je eindigt 2e van de vrouwen, dan is dat een emotie.