La vita è bella

Soms weet ik niet wat voor titel ik moet gebruiken voor mijn blog. Ik doe van alles en nog wat. Ik zou eerlijk gezegd niet weten waar ik moet beginnen met schrijven. Er is zoveel gebeurd.

Maar goed, here I am!

Allereerst kan ik vertellen dat het leven dat ik leef in Italië geweldig is “La vita è bella in Italia”. Het hardlopen, mijn werk, en wat er allemaal nog komen gaat!

Amsterdam marathon

De voorbereidingen op de Marathon van Amsterdam.

Trail Castiglione del Lago

Voorbereidingen marathon

Het is de tweede keer dat ik deze marathon loop. De voorbereidingen verlopen meer dan goed. De schema’s van trainer Fulvio Massini liegen er niet om, maar het lukt me altijd weer de trainingen naar tevredenheid te volbrengen. Dat geeft mij enorme voldoening.

I-Tunes

Vanochtend 2 x 6 km gelopen met 3 minuten herstelloop 4:18/km i.p.v. 4:20/km. Ik loop sinds kort met muziek op. Ik heb een ITunes abonnement genomen waardoor ik de laatste hits kan downloaden voor mijn playlist.

Trail Castiglione del Lago

Familiebezoek in Italië

Mijn oom en tante zijn onlangs langs geweest in Italië. Ik ga met hen altijd skiën in Val di Fassa, maar dit keer kwamen ze mij opzoeken in Castiglione del Lago. Ze waren benieuwd naar mijn huis, en mijn woonplaats.

Helaas zie ik mijn familie weinig, dus als ze langskomen geniet ik volop. Graag wilde ik hen de wijnkelder Gattavecchi laten zien in Montepulciano. Ze waren nog nooit in Montepulciano geweest.

Het uitzicht op de kerk San Biagio vanaf het terras bij Gattavecchi, en een bezoek aan Caffè Poliziano maakte het bezoek aan dit mooie stadje compleet.

Nu zijn mijn oom en tante weer thuis, e tutto torna alla normalità.

Frans en Anneke op de Piazza Grande

San Biagio kerk