Gelukkig nieuwjaar

Allereerst wens ik iedereen voor 2017 een heel gelukkig nieuwjaar toe. Dat het een jaar mag worden vol liefde gezondheid en nieuwe uitdagingen!

De feestdagen zijn voorbij gevlogen, het was fijn om bij mijn familie in Nederland te zijn met Kerstmis.

Kerst is altijd een familiemoment. Oud en Nieuw heb ik gevierd in Rotterdam bij een vriendin van mij. Lekker oliebollen gegeten en Champagne gedronken!

Sylvia en Wilma

Ik heb in de vakantieperiode niet veel nagedacht over hardlopen. In Renesse heb ik wel een geweldige route gelopen van 20 km in de duinen. Samen met pacer Ludolf. Hij woont in Zeeland. Verder heb ik korte afstanden in Maassluis en Rotterdam gelopen.

Parcours in Renesse : Garmin Connect – Renesse Running

Hardloopwedstrijden

Nu is mijn agenda al volgeschreven met hardloopwedstrijden. Ik moet alleen nog een test doen voor nieuwe hardloopschema’s voor de komende maanden.

De test zal volgende week zijn in Siena of in Florence. Dan gaat het serieuze trainen weer van start. Supplementen heb ik al ingeslagen en nieuwe (warme) hardloopkleding heb ik gekocht om me te kunnen weren tegen de kou buiten.

Koud weer in Toscane en Umbrië

Het is momenteel erg koud in Umbrië en in Toscane. Het vriest en daarnaast wordt ook sneeuw verwacht. Deze periode is niet mijn favoriete periode. Mijn voorkeur gaat uit naar het voorjaar en de zomer.

Ik heb onlangs zelfs een kachel gekocht voor in huis. In huis staat de verwarming  aan, maar omdat ik in een oud huis woon (van voor de Eerste Wereldoorlog), is de isolatie niet optimaal en verdwijnt de warmte al snel. Dat kunnen velen denk ik zich niet voorstellen, maar in Italië zijn die dingen soms nou eenmaal zo.

De marathon van Milaan staat op mijn lijst voor 2 april 2017. Daarvoor loop ik de marathon van Strasimeno. Een lange afstand training voor mijn marathon op 2 april.

Strasimeno is een run in Umbrië langs het Trasimeno meer.  Dit evenement is op 5 maart.

Jaar 2017

2017 gaat een geweldig jaar worden. Met veel marathons en fantastische wijnen uit Montepulciano.

Buon anno a tutti!

Poggio alla Sala wijnen