Kerstmis in Nederland

De twee weken in Nederland zijn voorbij gevlogen. Kerstmis met familie doorgebracht en Oud en Nieuw bij een vriendin.

Kerstmis 2017

Training

Vanaf 1 januari ben ik ook met trainen begonnen voor de marathon van Rotterdam. Bastiaan Schellekens is mijn trainer en hij heeft een behoorlijk zwaar schema gemaakt. Tot nu toe gaat het goed, maar de trainingen liegen er niet om.

Hopelijk hou ik het vol en bereik ik mijn doel zonder enige blessures. Ik heb een beetje last van mijn linker hamstring, dus oppassen!

Voor de (hardloop)liefhebbers die mijn trainingen willen volgen: Garmin Connect Supertramp76

De lange duurlopen heb ik al min of meer gepland. Terre di Siena 32 km op 25 februari: Colle val d’Elsa – Siena. CPC halve marathon op 11 maart, en op 18 maart 34 km Strasimeno: Castiglione del Lago – San Feliciano.

Scandicci halve marathon

Umbrië

Het is erg rustig in Castiglione del Lago, maar voor je het weet begint het zomerseizoen weer en kunnen we weer lekker terrasjes pikken en ijsjes eten bij de locale gelateria’s. Maar nu nog even niet.

Eerst is de Anteprima van de Vino Nobile. Daarna carnaval vieren. Stemmen op 4 maart, en Pasen doorbrengen met familie en vrienden.

Anteprima Vino Nobile

Welkom 2018, er zullen vast nog mooie verhalen over mijn hardlopen, wijn en (werk)ervaringen in Italië volgen…