Nieuw logo Sylvia Italy

Het heeft even geduurd, maar ik ben blij mijn nieuwe logo aan jullie te presenteren. Het is een logo design waarmee ik hoop in de toekomst meer herkenbaarheid te genereren. En dan met name op het gebied van wijn en running in Italië.

Het nieuwe logo is ontworpen en bedacht door Marco Angeletti. Marco is ontwerper en designer van menig groot bedrijf in Italië. Hij woont in Terni, Umbrië. Dit is zijn vak. Hij kan dit als geen ander.

FISAR

Recent ben ik geslaagd voor mijn FiSAR Sommelier diploma niveau 3. Wat betekent dat ik nu gediplomeerd sommelier ben. Bij mijn examen moest ik alles weten over wijn, en het uitserveren van wijn. Van de 19 kandidaten waren er maar 8 geslaagd. FISAR Sommelier word je niet zomaar, daar moet je drie jaar lang hard voor leren.

Maar het is me gelukt, en ik ben hier heel trots op.

Experience Montepulciano

In de tussentijd ben ik gestart met Wine and Food Experience in Montepulciano. Dit doe ik samen met Cantina Gattavecchi.

Wine and Food experience in Montepulciano

Elke week heb ik gasten aan wie ik mijn grote liefde voor de wijn Vino Nobile di Montepulciano kan delen. De recensies van de experiences zijn vooralsnog positief. Dat is fijn.

Daarnaast heb ik in juni mijn eerste Run and Wine Experience met gasten uit Engeland. We lopen rondje langs de wijngaarden rondom het plaatsje Montepulciano. Het uitzicht op de wijngaarden is subliem. Na afloop is een kleine wine surprise.

Buon estate a tutti!

Run and Wine