Experiences

Wine and Food Experience

Vino Nobile di Montepulciano DOCG is een topwijn met grote elegantie. Het was de eerste DOCG wijn in Italië. De Wine and Food Experience in Montepulciano is een unieke wijnervaring voor elke wijnliefhebber.

Virtuele Noble Wine Tasting Experience

Wanneer jullie thuis zijn ben ik in Cantina Gattavecchi in Montepulciano. Bij het proeven van de wijn Vino Nobile di Montepulciano omschrijf ik de aroma’s, geuren en eigenschappen. Ontmoet de wijnmaker en geniet van het Toscaanse landschap en de wijngaarden door middel van een video.

Wine Barrel Race Experience

De wijnvatenrace is een echte Italiaanse happening. Bij de Wine Barrel Race Experience moedigen we de wijnvaten-runners aan en eten we in een gezellige taverna om de lokale keuken en wijnen te proeven. We schuiven aan een lange tafel aan. Een ware belevenis tijdens je vakantie in Italië.

Run and Wine Experience

Ontdek het Toscaanse landschap bij de Run and Wine Experience in Montepulciano. Hardlopen langs de wijngaarden is een prachtige en sportieve belevenis. Na de run staat vers fruit, water en een kleine wijnverrassing voor jullie klaar.