Experiences

Wine and Food Experience

De Wine and Food Experience met een gecertificeerd sommelier is een echte Italiaanse beleving. We bezoeken een historisch familiewijnhuis en een Etruskisch graf. In de wijnkelder rijpt de wijn Vino Nobile di Montepulciano. Na de tour hebben we een heerlijke lunch in het voormalig klooster van de kerk Santa Maria dei Servi. Welkom in Montepulciano!

Brunello Wine and Food Experience

Le Potazzine is een prachtig familie wijnhuis in Montalcino. Het wijnhuis wordt gerund door Gigliola en haar twee dochters Sofia en Viola. We bezoeken de wijnkelder en na de rondleiding volgt een heerlijke tweegangen lunch in het centrum van Montalcino. Een bezoek aan dit wijnhuis is een must do waarbij de wijnbeleving centraal staat. A presto!

Chianina Food and Wine Experience

Fierli is een boerenbedrijf in het Valdichiana-gebied. Op de boerderij worden Chianina runderen en Cinta Senese varkens gehouden. Een bezoek aan de Chianina boerderij in Foiano della Chiana gevolgd door een Bistecca lunch is een geweldige ervaring voor iedereen die in Toscane op vakantie is. Ook zeker leuk voor kinderen!

Virtuele Noble Wine Tasting Experience

Wanneer jullie thuis zijn ben ik in Cantina Gattavecchi in Montepulciano. Bij het proeven van de wijn Vino Nobile di Montepulciano omschrijf ik de aroma’s, geuren en eigenschappen. Ontmoet de wijnmaker en geniet van het Toscaanse landschap en de wijngaarden door middel van een video.

Proef Toscane!

Laat je begeleiden door een Italiaanse sommelier en de wijnmaker van Il Convento. Proef Toscane! is een online wijnproeverij en leuk voor ieder type wijndrinker. Geniet van Toscane en Montepulciano, de plaats waar de Sangiovese druif de scepter zwaait. Alla salute!

Proef Veneto!

Samen met uw collega’s genieten van een heerlijke prosecco wijnproeverij? Proef Veneto! is een online proeverij voor thuis of op kantoor. Deze online tasting is uniek. Laat je verrassen door mijn favoriet prosecco: Toffoli Prosecco Superiore DOCG Brut Millesimato van wijnhuis Toffoli. Cheers!