Experiences

Wine and Food Experience

De Wine and Food Experience met een gecertificeerd sommelier is een echte Italiaanse beleving. We bezoeken een historisch familiewijnhuis en een Etruskisch graf. In de wijnkelder rijpt de wijn Vino Nobile di Montepulciano. Na de tour hebben we een heerlijke lunch in het voormalig klooster van de kerk Santa Maria dei Servi. Welkom in Montepulciano!

Virtuele Noble Wine Tasting Experience

Wanneer jullie thuis zijn ben ik in Cantina Gattavecchi in Montepulciano. Bij het proeven van de wijn Vino Nobile di Montepulciano omschrijf ik de aroma’s, geuren en eigenschappen. Ontmoet de wijnmaker en geniet van het Toscaanse landschap en de wijngaarden door middel van een video.

Proef Toscane!

Laat je begeleiden door een Italiaanse sommelier en de wijnmaker van Il Convento. Proef Toscane! is een online wijnproeverij en leuk voor ieder type wijndrinker. Geniet van Toscane en Montepulciano, de plaats waar de Sangiovese druif de scepter zwaait. Alla salute!

Proef Veneto!

Samen met uw collega’s genieten van een heerlijke prosecco wijnproeverij? Proef Veneto! is een online proeverij voor thuis of op kantoor. Deze online tasting is uniek. Laat je verrassen door mijn favoriet prosecco: Toffoli Prosecco Superiore DOCG Brut Millesimato van wijnhuis Toffoli. Cheers!