Proef Italië met prachtige wijnen en verfijnde gastronomie

Leer samen met een expert de omgeving kennen, de rijke eet- en wijncultuur en de grenzeloze gastvrijheid van de Italianen.

ONTDEK ONZE UNIEKE EXPERIENCES

Wine tasting experience met sommelier

Maak je klaar voor een authentieke Italiaanse wijnervaring! Te leuk om te missen en geschikt voor zowel wijnkenners als wijnliefhebbers.

Virtuele wijnproeverij

De digitale wijnproeverij is in Toscane. Met deze gratis virtuele wijnervaring breng ik Montepulciano en de wijn Vino Nobile di Montepulciano naar jou toe!

De Nederlandse Virtuele Noble Wine Tasting Experience is elke zaterdag om 16.00 uur CET (Centrale Europese Tijd).

Interesse? De volgende data zijn: 17 april, 24 april, 1 mei en 8 mei 2021.

Bij het proeven omschrijf ik de kleur, het aroma van de wijn, de smaak en de eigenschappen. Geniet van het Toscaanse landschap en de Piazza Grande, het mooiste plein van Italië.

Uw gastvrouw Sylvia

De wijnwereld gaat over passie, geschiedenis, cultuur en food pairing. Als sommelier beleef ik het grootste plezier in het delen van mijn kennis met andere wijnliefhebbers en connoisseurs.

Ik spreek Italiaans, Engels en Nederlands. Verder heb ik veel informatie om te delen. Mijn doel is om iedereen een fantastische ervaring te bezorgen in Italië.

Wine and Food Experience

Een leuke wijnervaring in Montepulciano voor wijnliefhebbers van alle niveaus. Ontspannen genieten met lekker eten en wijn, terwijl Sylvia je allerlei informatie kan geven over de wijnen.

Brunello Wine and Food Experience

De Brunello Wine and Food Experience is een informatieve wijntour, en één van de meest gepersonaliseerde activiteiten in Toscane.

Chianina Food and Wine Experience

De Chianina Wine and Food Experience is een informele food tour. Het eten en de wijn zijn voortreffelijk. Een leuke ervaring voor jong en oud.

Wine Barrel Race Experience

Beleef de wijnvatenrace in Montepulciano. Nadat je dit unieke evenement live hebt meegemaakt, kun je genieten van de lokale wijnen en bijpassende gerechten in de taverna.

Run and Wine Experience

Hardlopen en wijn. De run is door de prachtige wijngaarden met mooie vergezichten op het Toscaanse landschap. Een leuke wijnverrassing is inbegrepen.

Welkom in Montepulciano

De Wine and Food Experience in Montepulciano is een unieke ervaring. Tijdens deze wijnexcursie bezoek je een historisch familie wijnhuis waar je vier kwaliteitswijnen proeft, gecombineerd met bijpassende lokale gerechten.

It was a fantastic experience. The atmosphere, wine and food were superb. Sylvia is a wonderful and very kind host. Strongly recommended!”
~
Patryk (Poland) September 20, 2019

Sommelier

Ik ben gecertificeerd FISAR sommelier. FISAR staat voor Federazione Italiana Sommelier Albergatori e Ristoratori. Daarnaast heb ik succesvol mijn WSET level 2 opleiding afgerond. WSET is een internationaal erkend diploma.

Honeymoon highlight

This was the highlight of our honeymoon! It ended up just being myself and my husband on the tour, as the rest of our group didn’t show up. Sylvia and the team at Gattavecchi went above and beyond for us to make the day special. Also, Montepulciano is just breathtaking. If you are debating on stopping here, DO IT! 🙂 We 110% recommend! Thank you Sylvia! ~ Sara (Calgary)

Joyfull

It was a nice tour. We really enjoyed the lunch and we had a lovely time with the other group members. The wine was very good and made us all very joyfull. 🙂 Sylvia did an excellent job in choosing the restaurant and she acted like a very good host. ~ Anda (Romania)

Amazing experience

An amazing experience from start to finish. I wouldn’t hesitate to recommend this experience. Sylvia is welcoming and knowledgeable and above all, a fantastic and friendly guide. This made our trip! ~ Alex (UK)

Sylvia Italy Blog

Welkom op mijn blog. Ik woon in Italië en deel graag mijn ervaringen. Ik schrijf niet alleen over Italiaanse wijnen, maar ook over mijn grote passie hardlopen.

Ik hoop dat je de blog leuk vindt. Je kunt opmerkingen achterlaten of vragen stellen.

Veel leesplezier!

Sneeuw in Montepulciano

Sneeuw in Montepulciano

Ik woon 12 jaar in Italië, en ik heb het nog nooit zien sneeuwen in Montepulciano. Vanochtend werd ik wakker in een witte wereld. Op het moment dat ik naar buiten keek dacht ik... ik kleed me snel aan. Ik doe mijn snow boots aan en ga naar buiten voor een wandeling...

Wijnhuizen