Reviews

Als sommelier zie ik het als mijn taak een prettige sfeer te creëren. Ik streef ernaar dat iedereen de leukste experience in Italië beleeft.

Hieronder zijn video’s te zien die een indruk geven van Montepulciano en de wine experiences.

Lees ook de recente reviews van bezoekers.

Enjoy!

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat!

NL Review Form
Hier kun je een afbeelding uploaden
Maximale uploadgrootte: 268.44MB
Marlies

Marlies

Marlies

De wine and food experience met Sylvia was veelzijdig, heerlijk en erg gezellig. We hebben genoten van de heerlijke lunch met bijpassende wijnen. Met veel kennis van zaken en enthousiasme vertelde Sylvia veel over de wijnen en de historie van het wijnhuis Gattavecchi. De rondleiding in de wijnkelders en de Etruskische graftombe waren indrukwekkend. Na de kennismaking met de eigenaar van het wijnhuis hebben we met Sylvia de Enolitica Consorzio Vino Nobile bezocht en heeft zij nog veel verteld over Montepulciano. Onder het genot van een glas uit de meegenomen flessen Gattavecchi kijken wij er met plezier op terug.

Jaap en Dela

Jaap en Dela

Jaap en Dela

We hebben genoten van de Wine and Food experience. Sylvia heeft ons veel verteld over de geschiedenis van Montepulciano en met name over de wijnen van deze mooie stad. Het programma was veelzijdig met een bezoek aan de Enoliteca Consorzio Vino Nobile met glazen vloer waaronder oude Etruskische opgravingen zichtbaar zijn, de wijnkelders van Gattavecchi en een gezellige lunch waarbij we 4 wijnen konden proeven. Sylvia is enthousiasmerend, geinteresseerd in haar gasten en heeft duidelijk een passie voor haar vak. Aanrader dus en een tip om hem aan het begin van je vakantie te plannen zodat je alle tips over de stad en omgeving die Sylvia tussen neus en lippen door geeft kunt benutten.

Leanne

Leanne

Leanne

We hebben ontzettend genoten van de wine and food experience! Sylvia neemt je tijdens de tour mee in de geschiedenis van Montepulciano, de vino nobile en het wijnhuis Gattavecchi. Vol passie en enthousiasme vertelt ze je alles over de Italiaanse wijnen. We hebben heerlijk gegeten (en gedronken) bij Gattavecchi, en willen de eigenaren en Sylvia daarom ook ontzettend bedanken voor hun gastvrijheid. We komen zeker nog eens terug!

Harmke & Pieter Bikker

Harmke & Pieter Bikker

Met als start het prachtige Piazza Grande via Enoliteca Consorzio (met kristallen vloer en schitterend uitzicht) naar wijnhuis Gattavecchi wat geschiedenis ademt en ons voorzag van heerlijke wijnen, lekkere hapjes en een smakelijke maaltijd.
Sylvia weet op een boeiende manier veel te vertellen over de stad maar nog meer over de wijnen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Robin en Janneke

Robin en Janneke

Robin en Janneke

Tijdens onze vakantie in Italië met ons gezin de wine and food experience gedaan bij Sylvia. Zij is een enthousiaste, toegankelijke gids met veel kennis over Montepulciano en de wijnen. Je kunt haar elke vraag stellen. We hebben genoten van fantastische wijn en een heerlijke lunch. Top geregeld. Zeker een aanrader, een absoluut hoogtepunt van onze vakantie.

Dico

Dico

Hoe leuk om van Sylvia haar expertise te genieten op prachtige plekken in de stad! Een aanrader om te luisteren, te kijken en af te sluiten met een heerlijke lunch met bijpassende wijnen!

Holly

Holly

We had a great afternoon with Sylvia. We learned much about the wine of this region and had a delicious lunch to pair with the various wines.
 
As we were the only two on the tour we felt very comfotable asking all types of questions and Sylvia was very knowledgeable with her answers.
 
The lunch was plentiful and delicious, enjoyed on the terrace of the winery with a beautiful view.
 
I highly recommend!

Alex & Ann Hanjoul-Steeno

Alex & Ann Hanjoul-Steeno

De virtuele tour van Montepulciano en de wijnproeverij getuigen van veel professionalisme. Er zitten ook bruikbare tips bij. Sylvia brengt dit met veel enthousiasme.

Bas Voerman

Bas Voerman

Sylvia is een prachtig gepassioneerde vrouw die enthousiasme over kan brengen in wijnkennis, eten en de combinatie daarvan. Ze leeft in Montepulciano maar brengt via haar online tour en tasting, de omgeving en de beleving helemaal bij je thuis. Uniek in haar werk. Mooi om te zien!

Nathalie Versluis

Nathalie Versluis

Nathalie Versluis

Heerlijke volle witte wijn. Een van onze absolute favorieten. Deze wordt gedronken als apero maar zeker ook bij de betere gerechten. Top wijn!!